home  »  

Licht en geluid blog

 

Op deze pagina vind je interessante artikelen op het gebied van professioneel licht en geluid.

Denon MCX-8000 software en USB controller

Denon MCX 8000 Denon DJ presenteert de MCX8000, een schitterende en enorm uitgebreide controller waarmee je niet alleen DJ software kunt bedienen maar ook muziek rechtstreeks van (2) USB's kunt spelen. Met 2 full color displays en een volwaardige 4 kanaals mixers opent Denon vol de aanval op Pioneer's XDJ-RX. Lees hier wie er volgens ons gaat winnen!

Geplaatst op 18-01-2016   Lees meer


Wettelijke bedenktijd ook voor dj's en licht en geluid verhuur?

wettelijke bedenktijd Geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ook voor dj's, artiesten en verhuur van licht en geluid? Wij hebben het voor je uitgezocht!


Geplaatst op 07-01-2016   Lees meer


Virtual Dj Content Unlimited review

Virtual Dj Content Unlimited review Met het Content Unlimited abonnement van Virtual Dj heb je toegang tot duizenden tracks voor een tientje per maand. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn... is dat ook zo of niet? Je leest het in dit artikel!

Geplaatst op 09-11-2015   Lees meer


Bax-shop bestaat 12,5 jaar en viert dat op donderdag 6 augustus 2015

logo bax shop Bax-shop.nl bestaat vandaag 12,5 jaar en heeft weer een aantal leuke acties bedacht om dat te vieren. Zo krijgt iedere klant die vandaag een bestelling plaatst een cadeaubon van € 12,50 en als je tussen 12.00 en 12.30 bestelt maak je zelfs kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen! Je maakt zelfs kans op een cadeaubon van maar liefst € 1.250,00!

Geplaatst op 06-08-2015   Lees meer


advertentie JH geluid

Pioneer lanceert XDJ 1000 mediaspeler met touchscreen

Pioneer XDJ 1000 touchscreen mediaspeler Marktleider Pioneer lanceert een volledige nieuwe mediaspeler, de XDJ 1000. Dit is Pioneers eerste tabletop speler zonder cd unit, maar mét een 7 inch touchscreen! Alle informatie die de CDJ 2000 Nexus zo populair maakte is ook op deze nieuwste Pioneer speler terug te vinden, inclusief het geliefde waveform.
Bovendien is er ook een qwerty toetsenbord voorzien, waardoor zoeken naar de juiste track op je USB stick, tablet, smartphone of pc/mac makkelijker dan ooit is! En dat tegen een wel heel aantrekkelijke prijs...

Geplaatst op 15-11-2014   Lees meer


Geluidsisolatie

Heb je continu ruzie met je buren als je even op je gitaar of drumstel speelt, of als je de monitorspeakers van je thuisstudio een keer wat verder opendraait?

Wij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van geluidsisolatie!

Geplaatst op 25-09-2014   Lees meer


Coolblue opent dj gear webshops

Coolblue, al jaren één van de grootste online winkels op het gebied van electronica, heeft vanmiddag twee nieuwe shops geopend: www.djcontrollerexpert.nl en www.mengpaneelstore.nl. Met deze nieuwe webshops zet Coolblue haar eerste stappen op dj gear gebied, maar zeker niet de laatste als het aan de electronicagigant ligt.

Geplaatst op 15-07-2013   Lees meer


Pioneer komt met een eigen geluidssysteem voor clubs

Pioneer, al jarenlang marktleider op het gebied van dj gear, komt nu met een eigen geluidssysteem voor clubs en verhuurbedrijven. Het Pioneer geluidssysteem is ontwikkeld in samenwerking met Gary Stewart Audio (GSA) en Powersoft, bedrijven die al vele jaren actief zijn in de high end professionele audio markt.

Geplaatst op 02-07-2013   Lees meer