home  »   licht en geluid blog  »

Coolblue opent dj gear webshops

 

Coolblue, al jaren één van de grootste online winkels op het gebied van electronica, heeft vanmiddag twee nieuwe shops geopend: www.djcontrollerexpert.nl en www.mengpaneelstore.nl.

Over Coolblue

Zoals vermeld is Coolblue één van de grootste online electronica winkels van Nederland en België.
Het bedrijf heeft zo'n 450 medewerkers en beschikt over 5 fysieke winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Antwerpen en Lochristi.

Coolblue gelooft in specialisatie en heeft dan ook meer dan 130 verschillende webshops in Nederland
(en nog een stuk of 70 die op de Belgische markt gericht zijn) die allemaal één specifieke productgroep verkopen.

Zo worden op PDAshop.nl uitsluitend telefoons, tablets en accessoires verkocht, op Laptopshop.nl alleen
maar laptops en op Hoofdtelefoonstore.nl... inderdaad.

Coolblue onderscheidt zich door een groot assortiment en een uitstekende klantenservice. Zo is de helpdesk bereikbaar tot 23.59, en bestel je voor die tijd heb je het product de volgende dag al in huis. Als je voor 15.00 bestelt kun je het product zelfs al dezelfde avond in huis hebben (maar daar worden wel extra kosten voor in rekening gebracht, als je tot de volgende dag kunt wachten is verzending gratis bij Coolblue).

Djcontrollerexpert.nl en Mengpaneelstore.nl

Djcontrollerexpert.nl, één van de nieuwe dj gear shops van Coolblue

De nieuwste telgen van Coolblue zijn dus www.djcontrollerexpert.nl en www.mengpaneelstore.nl. Met deze shops zet Coolblue de eerste stappen op het gebied van dj gear, maar zeker niet de laatste volgens de electronicagigant.

Zo zegt het bedrijf niet alleen haar assortiment dj gear sterk te willen uitbreiden, ook muziekinstrumenten moeten binnenkort in de virtuele schappen van Coolblue te vinden zijn.

Op djcontrollerexpert.nl vind je tientallen (MIDI) controllers van merken als Hercules, Numark en Reloop, maar natuurlijk ook van Pioneer, Denon en Native Instruments.

Van dit laatste merk zijn ook professionele samplers verkrijgbaar, en ook randproducten als studiomonitoren en hoofdtelefoons worden op de gebruiksvriendelijke website aangeboden.

Ook op mengpaneelstore.nl vind je enkele midi controllers, maar zoals de naam al doet vermoeden richt deze shop zich vooral op mengpanelen. Vooralsnog zijn dit overigens alleen dj mengpanelen, PA mixers zijn hier nog niet te vinden.

Opvallend is ook dat de topmodellen van Pioneer ontbreken, alleen de DJM 250 en DJM 350 zijn te vinden bij mengpaneelstore.nl. Een merkwaardige keuze, zeker omdat andere topsegment dj mixers als de Xone:92 en Xone:4D van Allen & Heath en de DNX 1600 van Denon wel in het assortiment zijn opgenomen.

Naast losse dj mengpanelen worden ook enkele complete dj sets aangeboden, maar ook hier vinden we alleen instapsets. Zo is er wel een set te vinden met de Pioneer DJM 350 en 2 x CDJ 350 maar de CDJ 850 is in geen velden of wegen te bekennen, laat staan de CDJ 2000.

Maar goed, Coolblue geeft zelf al aan het assortiment dj gear nog flink te gaan uitbreiden dus misschien worden de topmodellen van Pioneer binnenkort toegevoegd. We houden www.djcontrollerexpert.nl en www.mengpaneelstore.nl voor je in de gaten!


Geplaatst op: 15-07-2013  |  Laatste update van dit artikel: 16-07-2013