home  »   licht en geluid blog  »

Bax-shop.nl bestaat 12,5 jaar

 

Bax-shop.nl bestaat 12,5 jaar en dat moet gevierd worden!

Donderdag 6 augustus 2015 bestaat Bax Shop alweer 12,5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. En je weet het, wie jarig is trakteert en Bax shop heeft dan ook weer enkele geweldige acties voor je in petto!

Bax-shop.nl cadeaubon voor iedere bezoeker

Om te beginnen krijgt iedereen die op 6 augustus een bestelling plaatst een cadeaubon ter waarde van
€ 12,50
die ingewisseld kan worden bij de volgende bestelling. Das mooi meegenomen!

Bestel tussen 12.00 en 12.30 en win je aankoopbedrag terug!

Tussen 12 en half 1 is het happy hour bij Bax Shop! Nou ja, Happy Half Hour dus eigenlijk ;-) Bax Shop selecteert namelijk 10 mensen per land die hun bestelling tussen deze tijden geplaatst hebben, en die winnen hun volledige aankoopbedrag terug!

Gratis verzending vanaf € 12,50

Normaal moet je voor minimaal € 50,00 bestellen om voor gratis verzendkosten in aanmerking te komen, maar vandaag wordt iedere bestelling vanaf € 12,50 gratis verzonden! Als je dus een bestelling van € 12,50 plaatst betaal je geen verzendkosten én je krijgt ook nog eens een cadeaubon t.w.v. € 12,50... dan kun je dus gewoon gratis shoppen!

Win een cadeaubon van maar liefst € 1.250,00!

Als klap op de vuurpijl verloot Bax-shop ook nog eens een cadeaubon ter waarde van 1250 euro!


Over Bax-shop.nl

Bax-shop.nl is met meer dan 160 medewerkers en een enorm winkelpand in het Zeelandse Goes één van de grootste muziekwinkels van de Benelux. Een knappe prestatie aangezien het bedrijf pas sinds tien jaar bestaat, wat in 2013 volop gevierd wordt met leuke acties.

Mede door de niet zo heel centrale ligging ontvangt Bax shop de meeste klanten via haar website
www.bax-shop.nl. Hierop zijn bijna 20.000 producten te vinden, waaronder luidsprekers, versterkers,
dj mixers, cd / usb / midi spelers, studio apparatuur, verlichting, instrumenten, accessoires enzovoorts.

Bax-shop is bekend om haar lage prijzen (ze geven zelfs een laagste prijs garantie) en uitstekende service. Als je voor 22.00 bestelt heb je het product de volgende dag in huis en als het product onverhoopt niet bevalt kun je het binnen 60 dagen kosteloos weer terugsturen. Bovendien geeft Bax standaard 3 jaar garantie.

Op de bekende vergelijkingssites wordt Bax-shop dan ook door haar tienduizenden klanten beoordeeld met een gemiddelde waardering van 9,6! Wordt nu ook klant bij Bax-shop.nl!


Geplaatst op: 27-07-2013  |  Laatste update van dit artikel: 29-08-2013